Pagina 1 van 1

Oordoppen voor studenten

Geplaatst: 03 Nov 2015, 15:58
door aavdiere
Zijn er toevallig ook aanraders en tips voor oordoppen voor tijdens het studeren (dus geen oordoppen die het geluid filteren maar verminderen)? Want de mousse wegwerpoordopjes zitten vaak zeer oncomfortabel na een hele dag studeren. Ook waar de verscheidene oordopjes voor studenten te vinden zijn zou handig zijn.

Re: Oordoppen voor studenten

Geplaatst: 03 Nov 2015, 16:44
door Ansofie
Hallo,

In de gehoorcentra maken ze oordopjes op maat. Je kan dan kiezen welke filter er juist in moet. Je hebt er om naar festivals te gaan, om te studeren, om te slapen, om te zwemmen.. Deze zijn wel prijzig (rond de 120 euro), maar het is zeker een investering.

Re: Oordoppen voor studenten

Geplaatst: 03 Nov 2015, 17:09
door Guidos
Ik heb er van Variphone .Droeg ze steeds tijdens mijn werk maar als ik dan na de post terug buiten kwam en ik deed ze uit ging mijn oorsuizen harder en na een uurtje ging het weer naar hetzelfde niveau als voorheen.

Re: Oordoppen voor studenten

Geplaatst: 03 Nov 2015, 18:28
door CĂ©lineHB
Wanneer je doppen voor het studeren wilt dragen ben je best met een slaapdop( op maat).
Deze bevat geen filter ( waardoor hij goedkoper is), en zorgt voor de maximale demping mogelijk.
Doordat deze meestal in zacht silicone zijn kan je tevens gemakkelijk reinigen en heb je er dus langer plezier van dan de wegwerpdoppen...

Re: Oordoppen voor studenten

Geplaatst: 04 Nov 2015, 22:16
door Bert
De oordopjes die het beste helpen tijdens het studeren, zijn inderdaad die voor het slapen. Deze oordopjes kan je kopen in de apotheek, of bij een van onze partners in de koopgids: http://detuutvantegenwoordig.be/oordoppen.