Pagina 1 van 1

Wat moet ik doen?

Geplaatst: 17 Dec 2015, 11:43
door Jef
hallo iedereen,
Ik ben gisteren voor het eerst uitgeweest met tinnitus. Het was van 22 uur tot 2 uur 30, 4 uur en 30 min lang en het was al weer teveel. Ik droeg nochtans de hele tijd van die moussen oordoppen en et was constant rond de 95 db in de zaal dat kon ik aflezen op een db-meter in de zaal. Ik dacht dat ik veilig was met die oordoppen maar blijkbaar niet. Als ik thuis kwam tuten mijn oren super hard en honsde mijn hoofd ik dacht dat het van de alcohol was. Ik dacht dit is geen probleem dit heb ik al nog gehad. Maar als ik opstond was het gesuis in mijn oren nog altijd veel erger dan anders. In mijn rechteroor is het gesuis veel luider en in mijn linkeroor is het luider en heeft heeft een andere toon dan anders. Help mij iemand aub, wat moet ik doen? is dit normaal? gaat dit nog weggaan en terug gaan naar hoe het vroeger was?

Re: Wat moet ik doen?

Geplaatst: 17 Dec 2015, 14:15
door Bert
Dag Jef. Je gaat best zo snel mogelijk naar een dokter. Hoe sneller je erbij bent, hoe groter de kans dat je oorsuizen volledig zullen verdwijnen. Ga dus zo snel mogelijk naar een dokter/oorarts, wacht hier zeker niet mee. Hiermee wil ik niet zeggen dat je oorsuizen nooit meer zullen verdwijnen als je er niet op tijd bij bent. Dat is afhankelijk van verschillende factoren, maar daar zal je dokter meer over kunnen zeggen.

Re: Wat moet ik doen?

Geplaatst: 30 Dec 2015, 19:13
door Annabelle
Jef:

Is het suizen/piepen terug afgezwakt naar je vorig niveau???

Re: Wat moet ik doen?

Geplaatst: 05 Jan 2016, 22:35
door Jef
Ja tegen de avond van de eerste dag na de fuif was het veel verminderd en de volgende dag was het weer zoals vroeger maar ik heb wel een hele week last gehad van een drukkend gevoel op mijn oor en ook in het gebied daarrond dus ook in mijn kaak en de zijkant van mijn hoofd boven mijn oor vreselijk ambetant dit! Het is gelukkig ook wel over gegaan.

Re: Wat moet ik doen?

Geplaatst: 09 Jan 2016, 09:08
door Annabelle
Super goed dat het toch weer is afgezwakt!!!
Toen mijn tinnitus ontstond na een te luide fuif heb ik ook enkele weken last gehad van een drukkend gevoel: bij mij was dat vooral in men hoofd maar mijn rechter oor deed ook echt pijn als ik het aanraakte... Is wel over gegaan, gelukkig :D