tinnitus is luider...

Deel hier jouw verhaal over je oorsuizen met andere jongeren.
Barre
Berichten: 41
Lid geworden op: 03 Nov 2015, 16:29
Locatie: Antwerpen

tinnitus is luider...

Berichtdoor Barre » 09 Jan 2016, 13:59

Mijn tinnitus is sinds een week merkbaar luider en meer storend,

Het is allemaal begonnen na 2 weken antibiotica gebruik (doxycycline), gevold door enkele dagen itraconazole tegen een schimmelinfectie die ik heb opgelopen door het antibitoicagebruik. Dit was ook een periode van enkele weken waar ik veel stress en angst had ivm met mijn gezondheid.

Na enkele dagen die itraconazole geslikt te hebben kreeg ik plots terug dat vervelend drukgevoel op mijn oren en luidere tinnitus, het laat me terug slecht slapen en alles wat erbij hoort, de dokter dahct dat het wel zou beteren zodra ik stopte met de medicatie maar het blijft maar aanhouden, nu al een week en ik ben bang dat dit wel eens blijvend zou kunnen zijn en dat al die rommel gecombineerd met de stress schade heeft gedaan, ik heb nu 18 maanden tinnitus en natuurlijk is af en toe eens een luidere dag of paar dagen niet abnormaal maar dit voelt anders en blijft maar duren, ook het drukgevoel op mijn oren dat ik heel lange tijd niet meer heb gehad is weer terug.

Zijn er hier audiologen die er een antwoord op hebben, en zal dit terug afzwakken naar het 'normale' niveau want dit is gewoon hopeloos. Heb zeer lang over gedaan om aan mijn tinnitus te wennen en dat was ook goed gelukt ,en kon het wel maskeren, als ik buiten was hoorde ik het niet, nu hoor ik het overal bovenuit !

Mijn arts zei dat die medicatie allemaal geen kwaad kon maar ik zit er wel mooi mee, zo zie je maar dat huisartsen niets afweten wat tinnitus is en de bijwerkingen van medicijnen :(

Bedankt.
Bert
Oprichter
Berichten: 110
Lid geworden op: 01 Nov 2015, 14:55

Re: tinnitus is luider...

Berichtdoor Bert » 09 Jan 2016, 19:05

Hey Barre,

Medicatie kan inderdaad negatieve effecten hebben op je oorsuizen, maar daar ben je nu natuurlijk niet mee geholpen. Ik stuur je vraag door naar een audioloog van onze helpdesk. Zodra ik antwoord van haar heb, zal ik het hier plaatsen.

Ik begrijp dat het zeer vervelend is voor je, maar na een tijdje zullen je oorsuizen heus weer verzachten. De combinatie stress, angst en medicatie zorgt er nu voor dat de oorsuizen op dit niveau blijven. Zodra een van deze factoren gedaald is, zal het al veel beter zijn.
Barre
Berichten: 41
Lid geworden op: 03 Nov 2015, 16:29
Locatie: Antwerpen

Re: tinnitus is luider...

Berichtdoor Barre » 09 Jan 2016, 19:28

Bedankt Bert,

Ik had gehoopt dat als ik snel stopte met de medicijnen van zodra mijn tinnitus luider werd en ik een drukgevoel op mijn oren kreeg het suizen wel zou verbeteren, maar het is nu 9 dagen later en het word niet beter.

Heb ook een afspraak gemaakt met de oorarts om een gehoortest en ik kijk uit naar het antwoord van de audioloog.

Terug naar “Jouw verhaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast